Disclaimer

Het Verborgen Verblijf besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op haar site. Ondanks dat, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.


De website bevat reƫle informatie over de inrichting van het terrein en duidelijke informatie m.b.t. het concept. Het Verborgen Verblijf beschikt over een uitgebreide informatiemap voor de gasten waarin gebruiksaanwijzingen e.e. staan uitgelegd. De gasten worden hiervan op de hoogte gebracht d.m.v. een welkomstdocument en tijdens de persoonlijke rondleiding.


Het Verborgen Verblijf is niet verantwoordelijk voor:

Schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet. Daarnaast is zij niet verantwoordelijk voor technische storingen verkregen door derden.


Alle informatie valt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. De gegevens op de website en die van andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door het Verborgen Verblijf worden gewijzigd.


Het Verborgen Verblijf bevat hyperlinks naar website van externe partijen. Deze hyperlinks zijn als verwijzingen voor u opgenomen. Het Verborgen Verblijf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze externe websites.


Bij het reserveren gaat de gast automatische akkoord met de algemene voorwaarden en regels m.b.t. het Verborgen Verblijf.