Gastenboek

Schrijf een bericht

Martine & Jeroen
08-07-2018
Afgelopen mei waren wij voor de tweede maal in ‘ons’ hutje. Eerder waren wij er in november 2016. Wat een heerlijke plek, prachtige natuur, volledige vrijheid, tijd voor elkaar, hapjes en drank mee en alleen maar genieten in het hier en nu. De sauna met douche en uitzicht op de tuin is en feest, de potkachel met ligstoelen in de avond een sprookjesboek. Om maar niet te spreken over de enorme gastvrijheid en het waanzinnig goed verzorgde ontbijt. Dit is onze plek om in 24 uur even te onthaasten, af te koppelen van alle verplichtingen en gewoon te zijn. Een aanrader en met recht een Verborgen Verblijf ❤️. Ellen dank je wel voor alles!
Angel Krah
08-04-2016
We waren er helaas maar een midweek maar zouden ons er veel langer vermaakt kunnen hebben. Wat een rust, prachtig uitzicht en alles heel erg goed verzorgd.
En wat een ruimte in de tent en er omheen, voor de kids en de hond ook een fantastische plek.
We moesten elkaar allemaal helpen met douchen omdat pompen en douchen tegelijk wat lastig was maar daardoor hebben we ontzettende lol gehad!
nadine florack
08-01-2016
We hadden het verblijf kado gekregen voor onze verjaardagen en trouwdag, en wat een leuk kado bleek het te zijn! De hele dag ben je bezig met dingen die je thuis even snel tussendoor doet zoals koken en douchen. En dat werkt heel ontspannend! De kinderen hebben heerlijk gespeeld en gingen op ontdekking in het omheinde gebied, op de skelter, in de boomhut, naar de speeltuin, tafeltennissen, naar de dieren, en ' s avonds marshmallows maken op het vuur en spelletjes doen bij kaarslicht (of bij het licht waar ze zelf voor hebben gefietst). We hebben al meteen gedacht wanneer we weer kunnen gaan en aan wie we dit zelf kado zouden kunnen doen; echt een aanrader, bedankt voor de gastvrijheid!
Familie Boss
07-06-2016
Een camping met als schat.... de rust, vrijheid en luxe die je je maar kan wensen. Voor een echte vakantie in Nederland waar je alleen maar hoeft te bedenken welk boek je gaat lezen in de hangmat, wat je die avond gaat koken op je hout vuur en of je wel genoeg deeg hebt gemaakt voor de kinderen om broodjes mee te bakken.
fam. van Zanten
07-01-2016
Wat hebben we genoten!
Terug naar rust, ruimte en tijd voor elkaar.

Kids veel plezier in bos en boomhut.
Wij genoten van buiten en luieren.

Dank voor het fijne plekje.

groetjes van ons allemaal
Eponine
06-26-2016
Lieve Ellen, Cees en Henk de klusjesman,

"Verscholen achter houtwallen...". Dat is de eerste zin van jullie site en toen vond ik het al leuk! Eenmaal aangekomen, werd het alleen maar leuker!
Zelf water halen om in bad te gaan. Veel werk, maar dan heb je ook wat. In de ontbijtmand zaten super lekkere dingen. Wat een feest! En zelf eitjes halen! Het spelen was ook super! Het supergrote voetbalgoal en de (schip)boomhut. Ik kan niet kiezen wat ik het leukste vind! Oh wacht, de hangmat en de zonnewijzer en ik heb de maan gezien door de telescoop. Zo kan ik wel eeuwig doorgaan.
Dankjewel voor jullie super grote gastvrijheid!
Groetjes Eponine
(en ook van Joris, Sietske en Luure)
ps: doe de groetjes aan Lizzy en de kippen.
Tiffany en Eric
06-15-2016
Eind mei 2016 heb ik mijn vriend en onze hond verrast met een weekendje op het Verborgen Verblijf. Outdoor mens dat hij is heeft hij een glimlach van oor tot oor gekregen en de hond ook! De tent is ideaal voor een gezin maar in ons geval hebben we een heerlijke get-away weekend met z'n tweetjes gehad, weg van de drukte van de stad. Ja, je moet werken voor je warm water en het geduld opbrengen om een vuurtje te maken. Maar bij ons werkte dat juist rustgevend en hebben we genoten van het Back-to-basics zijn. Naast de rust hebben we ook de grootse lol gehad op de mega-trampoline en bij de tafeltennis :D En het ontbijtmandje in de ochtend was de aangename verrassing die ons een goed begin van de dag bezorgde. Nogmaals dank voor de vriendelijke ontvangst en de goede zorgen. We komen zeker graag terug!
Corrie
09-13-2015
Na een drukke zomer hebben we een midweek heerlijk mogen nazomeren in het verborgen verblijf.Voor ons een unieke en ontspannen ervaring. Voor onze jongens van 2 en 4 jaar een groot avontuur. Spelen,hutten bouwen, bomen beklimmen,skelteren, fietsen, ravotten,trampoline springen... ze hebben in 4 dagen lang alles nog niet ondekt. Iedere dag werd er weer wat nieuws ontdekt binnen of buiten de tent. We hebben heerlijk de tijd genomen om te koken en je zou inderdaad nooit meer anders willen... onder het genot van ouderwetse pruttelkoffie en een spelletje suddert het eten vanzelf een keer gaar.Iedere ochtend hebben we een vers eitje geraapt uit het kippenhok en iedere avond hebben we heerlijk genoten van de boven verwachting fijne warme douche en 1x van het avondvullend programma van een weldadig bad, wat overigens meer dan de moeite waard is onder de heldere sterrenhemel. Wij hebben een heerlijke tijd gehad waarin we veel tijd aan elkaar hebben kunnen besteden .De kinderen zouden het stoere hangbed het liefst mee naar huis nemen. Bedankt voor deze mooie ervaring. Wij kunnen het verborgen verblijf iedereen aanbevelen en komen graag nog eens een keertje terug.
Benny
08-15-2015
Een prachtige ervaring. Eventjes los van de dagelijkse rush.
Rustig ontwaken. Genieten van de goed gevulde ontbijtmand!
Warm water halen en oppompen voor een verfrissende douche.
Uitstapje doen in de mooie omgeving waar vanalles te zien en te beleven is.
Vuurtje stoken voor het avondmaal.
Genieten met de marshmellows rond het kampvuur.
Zalig wegdromen.
Dankjulliewel!
Benny Sandy Mirjana Yerodin en Ilori

ps misschien ligt het aan ons of heb je nieuwe donsdekens voorzien maar wij hebben liggen zweten terwijl het toch niet zo denderend warm was buiten :-)
sandra Langeveld
08-05-2015
We hebben een super vakantie gehad op het Verborgen Verblijf! Heerlijk zo'n groot stuk bos helemaal voor jezelf. Lekker vuurtje stoken 's ochtends als het koud is en als je thee wilt of gaat koken. De kinderen hebben zich niet verveeld met de boomhut bouwen, spelen met de andere kinderen, de skelters, de trampoline en de dieren. Zelfs tijdens de storm en een paar koude dagen zorgde de kachel in de tent ervoor dat het lekker warm en gezellig was in de tent. Dankjewel Ellen, Diny en Henk voor deze bijzondere ervaring!