In het seizoen van 2017 is het niet mogelijk om extra's te reserveren!

Tarieven van extra opties en toeslagen

 

De Verborgen Badvijver Extra

Een dagdeel bedraagt € 90,00 (maximaal zes personen). Naast gebruik van de op hout gestookte sauna ook inclusief gebruik handdoeken en badjassen en genieten in het warm waterbad(storvatt).

De Verborgen Badvijver Basis

Een dagdeel bedraagt € 50,00 (maximaal zes personen). Gebruik van de op hout gestookte sauna of storvatt.

 

HVV Op Stand

Opgemaakte bedden, handdoek pakket (grote en kleine handdoek met washandje)en warme broodjes de ochtend na aankomst €15,= p.p.

 

Familie-ontbijt

Een ontbijtmand ruim voldoende voor vier personen kost € 39,50 per mand.(iedere extra persoon € 12,00)

 

Grill-ontdekking

Het kampvuur-maal bedraagt € 25,00 p.p., voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 15,00 per kind(niet mogelijk op aankomstdag)

 

High Tea

Is er iets te vieren....of gewoon voor de gezelligheid?! Een hightea is te bestellen voor minimaal twee tot maximaal zes personen, graag bij de boeking reserveren. Kosten hiervoor zijn € 17,50 p.p.

 

Fietsenhuur

Fietsen kunnen worden gehuurd bij de plaatselijke fietsenmaker. Vraag vrijblijvende informatie.

 

Handdoek pakket

Geen gedoe met kleddernatte handdoeken in de koffer voor de terugreis. Een handdoek pakket huur je bij ons voor € 5,00 per pakket. Een pakket bestaat uit 1 groot badlaken en 1 badhanddoek en een washandje. Je kunt je handdoek pakket bij reservering vastleggen. Het keukenpakket is inclusief en bestaat uit een theedoek, keukenhanddoek en vaatdoekje!

 

Brandhout

Bij aankomst staan er twee bakken gevuld met brandhout bij de tent, dit zou in principe voldoende moeten zijn voor uw verblijf. Wilt u echter meer hout, dan kan men dit bestellen bij Ellen of Henk, uw bak wordt dan dezelfde dag nog gevuld.Voor een extra krat hout betaald men € 5,00 per bak, emmer aanmaakhout € 1,50.

 

Bezoek

Voor dagbezoek wordt € 2,50 per persoon per dag gerekend. Onze gasten zijn verantwoordelijk voor hun bezoek, zij dienen bij vertrek van hun verblijf de kosten hiervoor contant te voldoen. Stel uw bezoek ervan op de hoogte dat zij hun huisdier thuis moeten laten. Gasten die blijven slapen(tot het aantal toegestane personen per tent) betalen € 17,50 per nacht.


Hond

Jullie trouwe viervoeter is van harte welkom. De kosten zijn € 5,00 per hond per nacht.


Kindermeubilair

Je kunt kindermeubilair huren bij het Verborgen Verblijf. We adviseren je om dit al bij reservering aan te geven omdat het aantal niet onbeperkt is op de locatie.

Kinderbedje € 5,00 per nacht, Kinderstoel € 3,00 per nacht, Kinderbox € 3,00 per nacht.