Je gaat toch niet op ontdekking zonder comfort?


De ontdekkingsreiziger van vroeger zou zich zeker thuis voelen in een kampement van het Verborgen Verblijf. Bivakkeer ook onder het soort canvas waar Alexandrine Tinne zich na een stevige dag reizen zou terugtrekken om bij te komen van de nieuw ontdekte stukjes wereld.

 

Gentleman style

Vroeger reisde je in ‘gentleman style’. Meubels, een ligbad en zelfs een opwindbare grammofoon mochten niet ontbreken om het bivak dragelijk te maken. Ga terug in de tijd en geniet van alle comfort die een 'Gentleman's' familie op reis nodig zou kunnen hebben. Je verblijf met je familie in wat het best te beschrijven is als je eigen privé bivak verborgen in de mooiste stukjes groen die Nederland te bieden heeft.

Je bevindt je letterlijk midden in de natuur. Egels en konijnen ritselen voorbij en het "oeh-hoe” dat je ’s nachts hoort is de bron van de uilenbraakballen die ’s ochtends onder de loep liggen. In de tent is alles compleet. Van glazen, bekers, mokken, borden, bestek, potten, pannen, messen, scharen tot opscheplepels. Net als Alexandrine Tinne hoef je je nergens zorgen om te maken. Je hoeft niets van thuis mee te nemen.

Er zijn twee slaapverblijven voor samen vier personen en een stapel-/hangbed voor twee kinderen. Voor nog een extra ontdekkingsreizigers is er plaats op de slaapbank(let wel voor het zevende bed dient men zelf bedlinnen mee te nemen). Je Verborgen Verblijf kampement is dus geschikt voor zeven personen.

 De tent.