Arrangementen Natuurlijk Ontspannen

Heerlijke doucheVoor een ieder die van de sfeer van het Verborgen Verblijf wil proeven hebben we drie mooie wellness arrangementen samengesteld. De pure beleving van een eerlijk concept in een dag eventueel met overnachting.

Je ontdekking kan er als volgt uitzien:

  • Ontvangst vanaf 14.00 uur . Aansluitend rondleiding op het Verborgen Verblijf waarbij het C0² neutrale karakter wordt toegelicht.
  • De tent, je verblijf gedurende de dag en/of nacht, staat geheel in het teken van ontdekken, bewustwording en ontstressen.
  • Lekker slow cooking, je hebt en neemt de tijd om samen een heerlijke lunch te bereiden op de verrijdbare kookwagen buiten of op de houtkachel in de tent. Een mand met biologische en fairtrade producten staat bij aankomst klaar.
  • De op houtgestookte sauna is reeds warm genoeg voor een eerste gang. Neem een sprong in het koude dompelbad en daarna lekker ontspannen in de op houtgestookte tub.
  • De dag kan je afsluiten met een geheel verzorgde "grillontdekking". Rond het knapperend houtvuur praten over de ervaringen van de dag.
  • Slapen in een authentieke ingerichte safaritent met prima bedden. Kamperen met een knipoog naar het luxe. Wie wil deze belevenis niet?? Ontdek het Verborgen Verblijf in één dag!!

Puur NatuurArrangement Ontdek: verblijf tent, sauna-gang, sap en water, bio mand voor de lunch, gebruik handdoek en badjas. 

Arrangement Puur: verblijf tent, sauna-gang, sap en water, gebruik handdoek en badjas, grill-ontdekking.

Arrangement Natuur: verblijf tent, sauna-gang, sap en water, gebruik handdoek en badjas, grill-ontdekking, overnachting met ontbijtmand.

Het is mogelijk op aanvraag een ontspanningsmassage te reserveren.

 

De arrangementen kunnen alleen geboekt worden van maandag(13.00 uur) t/m vrijdag (11.00 uur), tijdens vakantie- en/of feestdagen alleen op aanvraag. Arrangement "Natuur" kan ook tijdens het weekend worden geboekt (m.u.v. vakantieperiodes), echter wel uitgebreid met één extra overnachting. Minimaal twee maximaal zes personen per arrangement.