Verborgen verwennerijen: extra mogelijkheden om uw Verborgen Verblijf nog specialer te maken!

De Verborgen Badvijver

Een oase van rust tijdens je inspannende ontdekkingsreis. De Verborgen Badvijver is en wellness ervaring compleet anders dan een gebruikelijke wellness beleving. Niks gebouw met marmer en glas of exotische vruchtensappen die zo uit de tropen ingevlogen worden, maar gewoon in de pure buitenlucht verborgen op het Nederlands platteland. Een houtgestookte authentieke sauna aan een kleine natuurvijver met een klein, maar fris dompelbad. Een heerlijk plek waar je kunt relaxen en in alle rust kunt genieten van alles wat groeit en bloeit. Na een verkwikkende sauna en buiten het warm water bad, een hapje en een drankje, lekker wegdoezelen in de hangmat of ligstoel terwijl de libelles laag blijven cirkelen over vijver en rietkraag.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage kan men reserveren op aanvraag.

 

Lekker grillenGrill ontdekking

U kunt bij ons een "grillontdekking” reserveren. Per tent kunt je gebruik maken van de op hout gestookte grillplaats. Er wordt een ontdekkingsreizigers maaltijd samengesteld met vlees en vis, stokbrood, saus, salade en een pof-aardappel. Onder het genot van een glas wijn of sap, rond het knapperend vuur eet je samen het zelf bereidde eten.

 


Familie-ontbijt

Wat een verwennerij, wakker worden en je ontbijtmand staat al voor de tent. Allerlei verse ingrediënten bevinden zich in de mand, een heerlijk maal om de dag te beginnen. De tijd geeft u van te voren aan.

 

Fietsenverhuur

Bij de plaatselijke fietsverhuur kunnen wij fietsen voor u reserveren, deze kunt u vooraf bestellen bij de boeking. Ter plekke huren is ook mogelijk, maar hier worden extra kosten voor gerekend.


High tea

Genieten van pure thee en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen......op aanvraag verzorgt de gastvrouw voor een verrassende high tea.


BuitendoucheHeerlijk warm bij het vuurbos